Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu opremili smo B Medical Systems F901 zamrzivačem za skladištenje plazme

Novi zamrzivač za skladištenje plazme modela F901 isporučen je na Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu. Riječ je o je neprofitnoj, ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi koja obavlja transfuzijsku, laboratorijsku i farmaceutsku djelatnost, a koja se u okviru transfuzijske djelatnosti bavi promidžbom dobrovoljnog darivanja krvi, prikupljanjem krvi i krvnih sastojaka, preradom, ispitivanjem, pohranom, distribucijom i izdavanjem krvnih pripravaka.  Stoga nam je od velikog zadovoljstva pružiti visokokvalitetnu opremu još jednoj ovakvoj hvalevrijednoj djelatnosti.  

Naime, svježa se plazma mora zamrznuti kako bi se održao integritet njezinih kemijskih komponenti, stoga će nova izdržljiva i pouzdana oprema proizvođača B Medical Systems Zavodu osigurati izrazito važno sigurno i učinkovito pohranjivanje te očuvanje plazme. 

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji zamrzavanja, medicinski stručnjaci Zavoda odsada mogu uspješno upravljati velikim količinama visokokvalitetne plazme povjeravanjem skladištenja pouzdanim rješenjima tvrtke B Medical Systems.

Iznimno pouzdan B Medical Systems F901

B Medical Systems F901 zamrzivač za skladištenje plazme napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i antibakterijskog premaza za bolju dugotrajnost i laku kontrolu higijene. Nudi pouzdanost, učinkovitost i sigurnost za velike zalihe.

Konstruiran za dugotrajnost, ovaj zamrzivač nudi neusporedivu pouzdanost bilo da radite u istraživačkim laboratorijima, bankama krvi ili bolnicama.

S izvrsnim kapacitetom skladištenja, naprednim sustavom hlađenja i kontrolama koje su jednostavne za korištenje, zamrzivač zadovoljava sve potrebe korisnika za skladištenjem plazme osiguravajući optimalno očuvanje plazme s naprednim značajkama i vrhunskim dizajnom:

  • Učinkovit sustav kontrole temperature 

Osigurava precizne, podesive postavke temperature u rasponu od -30°C do -85°C. Napredni kontrolni sustav pruža stabilnost, smanjuje temperaturne fluktuacije i osigurava dosljedno okruženje za optimalno skladištenje plazme 

  • Veliki kapacitet skladištenja

Nudi učinkovit i velik skladišni prostor za smještaj brojnih plazma vrećica, idealan za velike potrebe skladištenja

  • Izdržljiva konstrukcija za dugotrajnu upotrebu

Dizajniran za otpornost, zamrzivač se sastoji od visokokvalitetnih materijala otpornih na koroziju i udarce. Robusna unutrašnjost uključuje izdržljive police i odjeljke koji mogu izdržati velika opterećenja

  • Vrhunski sustav hlađenja

Ima mogućnost brzog oporavka temperature, smanjujući rizik od fluktuacija i osiguravajući cjelovitost plazma proizvoda. Ovaj zamrzivač dolazi s iznimnim kompresorom i vrhunskom tehnologijom hlađenja, obećavajući dosljedno hlađenje i stabilno okruženje 

  • Intuitivne kontrole za jednostavno korištenje

Nudi rad bez napora sa svojim jednostavnim sučeljem koje omogućuje pristup postavkama temperature, statusu sustava, između ostalih ključnih funkcija. Smanjuje potrebu za intenzivnom obukom, čime se maksimizira pogodnost za korisnika

Iskoristite mogućnosti zamrzivača za skladištenje plazme B Medical F901 za sigurno pohranjivanje vaših vrijednih plazma pripravaka.